Rejse blog

Rejse blog

Vores rejser

her vil være lidt om de rejser vi har været på, det vil både være camping som rejser til udlandet.

Hawaii 24.4.18

2018Posted by Annette Kristiansen 27 Apr, 2018 04:40

I dag var slap af dag. Bilen blev afleveret, ingen problemer, men så var det rundt på gåben resten af dagen. Vi gik en tur ned til byen, for lige at tage afsked, inden vi drog videre dagen efter.
De berømte blomsterkranse fra Hawaii er blomster der vokser på træer over alt. De ligner voksblomser og dufter ret voldsomt. Man kan købe kranse af dem, de koster mellem 100 - 150 kr stk. Og holder ikke så længe, de skal helst opbevaret på køl og så er der jo ikke meget ved dem.


Der er meget frodigt i byen her med blomster alle steder, langs alle veje og ved alle haver. Det er super flot


Nede ved centrum står et kæmpemæssig træ, som jeg synes er super flot og det er stort som i helt vildt stort.


Ikke langt derfra, kunne man få Skandinavien shaved ice, det var vi jo nødt til at prøve. Det er nærmest en isklump, der bliver skrabt til tynde flager, som kommes i en skål. Så kommes en iskugle af flødeis i midten og derefter en masse isflager ovenpå, som bliver klemt sammen om iskuglen. Så bliver der hældt forskellig sirup på, alt efter hvad man vælger og på toppen en slags sovs.
Johnny fik monkey buisnes med lavaflood i midten, jeg fik lavaflood med macadamianut i midten. De smagte mega godt og det var ikke en lille portion vi fik.


Og flere blomster


Så fik vi pakket og gjort klar til afgang onsdag morgen kl 8.00
Her er lige postkortbilledet, som var udsigten fra altanen.